i am a non-retard!!

You know what they say! P'S GET DEGREES!!! ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

=]

After having mucho nightmares about failing, I got up this morning and did a zombie walk straight to the computer. After opening portal I could already see that I had no new emails. Usually, if you fail, you immediately get sent a 'Student at Risk' email telling you to make an appointment with a course advisor. BUT I DIDN'T HAVE ANY NEW EMAILS!!! SO I OPENED UP THE 'GET MY RESULTS' PAGE AND I SAW ROWS AND ROWS OF GLORIOUS P'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P'S WHICH GET ME MY DEGREE!!!!!! I'VE FINALLY PASSED QM AND CAN NOW MOVE ON TO BIGGER AND BETTER THINGS!! (SUCH AS MARKET RESEARCH! COZ I'M TOO STUPID TO DO QM2!!)
AFTER DOING ABOUT 20 MINS STUDY FOR EACH SUBJECT, DOING AN EXAM WITH EFFING EYELINER BECAUSE I HAD NO PENCIL AND THUS MAKING HEAPS OF UNERASABLE MISTAKES, REPEATING A SUBJECT I'VE FAILED A BILLION TIMES ALREADY, NOT READING UP ON A SINGLE CASE STUDY FOR MARKETING, AND PULLING STUFF OUT OF MY BUMHOLE IN EVERY EXAM, I ACTUALLY PASSED EVERYTHINGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!

Sorry to gloat!!!!! But I feel really, really relieved right now!!!!! I AM HERE TO STAY IN COMMERCE!!!!1 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


0 comments:

Post a Comment